Inel dentitie, Dentistar, +3 luni, 31187, Baby Nova

Inel dentitie, Dentistar, +3 luni, 31187, Baby Nova -  - BABY NOVA
Baby Nova
P459792618
Dentistar -Inel stea pentru dentiție , 3+ Pentru copii de peste 3 luni, cu 5 zone cu relief diferit pentru muscat. Masează delicat gingiile sugarului. Colțurile steluței ajung [...]

Descriere: Inel dentitie, Dentistar, +3 luni, 31187, Baby Nova

Dentistar -Inel stea pentru dentiție , 3+ Pentru copii de peste 3 luni, cu 5 zone cu relief diferit pentru muscat. Masează delicat gingiile sugarului. Colțurile steluței ajung până la molari. Produs în Germania. Dentistar inelul stea pentru dentiție masează delicat gingiile sugarului și calmează durerile la apariția dentiției. Poate fi răcit până la temperatura de +2ºC. Prin efectul răcoritor, alina inflamațiile dureroase, care pot apărea în perioada erupției dentare. Pentru sănătatea copilului dvs.: Produs dintr-un material flexibil și fără PVC. Potrivit pentru salivă. Utilizare: Înaintea primei utilizări, se va spăla bine și se va fierbe cca. 3 min. Înaintea fiecărei utilizări ulterioare, se va spăla cu apă și detergent delicat de vase. Se poate curăța în mașina de spălat vase. Toate materialele utilizate sunt inofensive și coloranții potriviți. Se va răci numai în frigider, nu în congelator! Dacă nu există încă dințișori, Dentistar inelul stea pentru dentiție masează delicat gingiile sugarului și poate calmă durerile. Relieful diferit asigură variația pentru copil la erupția primilor dintișori. Datorită flexibilității și a colțurilor, poate masa cu succes și partea din spate a gurii, alinând astfel durerile.

Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review