Degetar antibacterian pentru igiena orala Dentistar, 0-12 luni, 33151, Baby Nova

Degetar antibacterian pentru igiena orala Dentistar, 0-12 luni, 33151, Baby Nova -  - BABY NOVA
Baby Nova
P43482
Degetar antibacterian pentru igiena orală (curățare gingii, limba și dinții de lapte) - 0-12 luni Degetarul pentru igiena orală (pentru sugari) înlătură în mod igienic placa bacteriană ș [...]

Descriere: Degetar antibacterian pentru igiena orala Dentistar, 0-12 luni, 33151, Baby Nova

Degetar antibacterian pentru igiena orală (curățare gingii, limba și dinții de lapte) - 0-12 luni Degetarul pentru igiena orală (pentru sugari) înlătură în mod igienic placa bacteriană și masează blând gingiile. Este primul pas în îngrijirea orală zilnică. DENTISTAR - Degetarul pentru igiena orală are proprietăți antibacteriene datorită tehnologiei patentate a fibrelor zincate. Este fabricat din bumbac testat pentru substanțe nocive. Este rezistent la salivă și transpirație. Degetarul poate fi spălat la 60º C în mașina de spălat rufe, de 80 de ori, fără ca acțiunea antibacteriană a fibrelor zincate să se piardă. Utilizare: Puneți degetarul pe arătător. Este flexibil și se mulează pe forma degetului. Curățați și masați ușor cavitatea bucală a copilului. După fiecare utilizare clătiți sub jet de apă caldă. Alternativ, degetarul poate fi spălat la 60 ºC în mașina de spălat rufe. Se va spăla într-o plasă (pentru lucruri delicate), pentru a nu se deteriora, numai cu programul pentru rufe delicate și numai cu rufe deschise la culoare. Se va folosi numai detergent inodor. Nu se va folosi balsam de rufe. În timp coloarea se poate estompa, Se stoarce și se usucă într-un loc curat și luminos. A nu se spăla în mașina de spălat vase și nici a nu se dezinfecta la microunde, deoarece materialul se poate deteriora din cauza încălzirii neuniforme. Atenție ! Verificați integritatea degetarului înainte de fiecare utilizare. Înlocuiți degetarul de la primele semne de deteriorare sau uzură sau în cazul decolorării inestetice. Nu introduceți degetarul în substanțe dulci sau medicamente, deoarece ar putea apărea carii dentare și în plus s-ar putea deteriora produsul. A nu se curăța chimic. A nu se înălbi. A nu se steriliza la rece. Din motive de igienă și siguranță, schimbați degetarul după 1-2 luni de utilizare.

Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review