Gripe Baby Water sol * 120ml Pharco+ Baby Drink * 12pl

Gripe Baby Water sol * 120ml Pharco+ Baby Drink * 12pl - COLICI - PHARCO
Pharco
I5198
Beneficii - Ameliorarea rapida si eficienta a flatulentei si colicilor gastro-intestinale - Ameliorarea prompta a hiperaciditatii ce insoteste dispepsiile. - Benefic in dispepsii (stari de indigestie) la copii care se manifesta cu [...]

Descriere: Gripe Baby Water sol * 120ml Pharco+ Baby Drink * 12pl

Beneficii - Ameliorarea rapida si eficienta a flatulentei si colicilor gastro-intestinale - Ameliorarea prompta a hiperaciditatii ce insoteste dispepsiile. - Benefic in dispepsii (stari de indigestie) la copii care se manifesta cu scaderea apetitului greata spasme sau dureri abdominale flatulenta. - Reducerea iritabilitatii sugarilor in perioada aparitiei dentitiei sau din timpul colicilor. Utilizare: - ˝ lingurita de 3 ori pe zi in prima luna de viata - 1 lingurita de 3 ori pe zi intre 1-6 luni; - 2 lingurite de 3 ori pe zi 6 luni -2 ani. - Poate fi adaugat in sucuri sau ceai.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review