Colifant Infant Uno, 20 ml

Colifant Infant Uno, 20 ml - COLICI - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/COLICI - SOLACIUM PHARMA SRL
P438799845
Colifant este o combinatie unica de extracte vegetale ( fenicul si musetel, tei si nalba) care ajuta la mentinerea confortului abdominal al copilului, din prima zi de viata. Proprietati: Pentru ameliorarea
Se incarca ofertele...

Descriere Colifant Infant Uno, 20 ml

Colifant este o combinatie unica de extracte vegetale ( fenicul si musetel, tei si nalba) care ajuta la mentinerea confortului abdominal al copilului, din prima zi de viata. Proprietati: Pentru ameliorarea colicilor sugaruluisi ale copilului mic. O solutie naturala pentru calmarea crizelor cauzate de colici sunt produsele naturale ce se pot administra imediat dupa nastere.

Dintre toate acestea se remarca Infant UNO Colifant care previne si reduce formarea de gaze, mai mult, ajuta la eliminarea gazelor odata produse si in felul acesta calmeaza durerile.

Ce este important – contine substante naturale, ulei de fructe de fenicul, tei, nalba si musetel.

Se recomanda in primele 5 luni de viata, daca sugarii au dureri mai tarziu, se pot da si la copilul mai mare.

Ingrediente:

Ulei esential de fructe de fenicul 6,25 mg/0,5 ml, extract de flori de musetel 5 mg/0,5 ml, extract de flori de tei 4,50 mg/0,5 ml, extract de frunze de nalba 2,50 mg/0,5 ml. Semintele de fenicul (Foeniculum vulgare) contin un ulei esential bogat in trans-anetol care favorizeaza progresia continutului intestinal.

Uleiul esential aresi un efect benefic asupra microorganismelor care produc fermentatia intestinala.

Musetelul (Matricaria chamomilla L.) are actiune benefica asupra mucoasei gastroduodenale datorita actiunii sinergice a uleiului esentialsi flavonoizilor.

Florile de tei (Tilia platyphyllos Scopsi Tilia cordata Miller) sunt bogate in principii active: flavonoizi (actiune antioxidanta), uleiuri volatilesi mucilagii care protejeaza mucoasa intestinala de actiunea substantelor iritante.

Nalba (Malva sylvestris) contine mucilagii care isi cresc volumul in contact cu apasi produc o solutie cu efect protector local.

Mucilagiile adera de mucoasa tractului digestiv, protejand-o de contactul direct cu substantele iritante.

Mod de administrare:

Sugari 0-6 luni: 0,5 ml x 4/zi din lingurita sau direct din pipeta

Sugari 6 luni-1 an: 1 ml x 3/zi

Copii 1-3 ani: 1,5 ml x 3/zi

Atentionari: A se agita flaconul inainte de utilizare. A nu se lasa la vederea si indemana copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Produsul este un supliment alimentarsi nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variatasi echilibrata. Precautii: A nu se administra copiilor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente

Prezentare:

20 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.