Ceai de fructe, 8 luni+, 200 g, Humana

Ceai de fructe, 8 luni+, 200 g, Humana - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/COLICI - HUMANA
Humana
P24289

Humană ceai de fructe este destinat copiilor care au împlinit 8 luni pentru a fi consumat din cană.

Se incarca ofertele...

Descriere Ceai de fructe, 8 luni+, 200 g, Humana

Ingrediente:
zahăr, inulină, 3,2% extract de fructe (hibiscus, măceșe), maltodextrină, 0,4% concentrat din suc de fructe (măr, zmeură).

Dozare și preparare:
Se adaugă 1 liguriță plină (3,75 g) humana ceai de fructe, la 100 ml apă. În toate situațiile este necesară prepararea de ceai proaspăt. Vă rugăm să nu adăugați zahăr! Adăugați apă fiartă, caldă, în cană. Adăugați o linguriță cu vârf de humană ceai de fructe la fiecare 100 ml și amestecați. Verificați temperatura băuturii (37°C).

Mențiuni importante pentru sănătatea dentiției: Humană ceai de fructe este destinat copiilor care au împlinit 8 luni pentru a fi consumat din cană. Această băutură conține carbohidrați care, în cazul contactului frecvent sau permanent cu dantura, pot afecta dentiția prin apariția de carii și alte probleme stomatologice secundare.

Din aces motiv:

  • Permiteți copilului să bea numai din cană.
  • Timpul de consum trebuie să fie cât mai scurt
  • Acordați atenție unei îngrijiri dentare regulate începând de la primul dintișor și vorbiți cu medicul dumneavoastră pediatru despre măsurile preventive în sfera sănătății dentare.

Prezentare:
200 gData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.