Tetine, 2 bucati SCF 631/27, Avent

P438798828
Tetine, 2 bucati SCF 631/27, Avent - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul* 2 buc. Tetină cu debit pentru nou-născut Peste 0 luni Supapă anti-colici pentru reducerea demonstrată a colicilor* Supapă [...]

Tetine, 2 bucati SCF 631/27, Avent

S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul* 2 buc. Tetină cu debit pentru nou-născut Peste 0 luni Supapă anti-colici pentru reducerea demonstrată a colicilor* Supapă anti-colici pentru reducerea demonstrată a colicilor* Supapa noastră anti-colici este concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului tău, pentru a reduce colicile şi disconfortul. În timp ce bebeluşul se hrăneşte, supapa integrată în tetină se flexează pentru a permite pătrunderea aerului în biberon şi a preveni formarea de vid, eliberând aerul către baza sticlei. Ţine aerul în biberon, departe de burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul. Cu 60 % mai puţină agitaţie în timpul nopţii* Cu 60 % mai puţină agitaţie în timpul nopţii* Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitaţia. Bebeluşii hrăniţi cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai puţin agitaţi în timpul nopţii decât bebeluşii hrăniţi cu un biberon anti-colici produs de concurenţă.* Textura striată previne aplatizarea pentru a asigura hrănire neîntreruptă Textura striată previne aplatizarea pentru a asigura hrănire neîntreruptă Forma tetinei permite prinderea sigură, iar textura striată ajută la prevenirea aplatizării tetinei, pentru a asigura hrănire neîntreruptă, confortabilă.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review