Tetina Natural Ultra Soft 3+, 2 bucati SCF 043/27, Avent

P459793337
Tetina Natural Ultra Soft 3+, 2 bucati SCF 043/27, Avent - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
Uşor de combinat cu alăptarea Tetină extrem de moale şi de flexibilă 2 buc. Debit mediu Peste 3 luni Prindere naturală datorită tetinei mari care imită forma sâ [...]

Tetina Natural Ultra Soft 3+, 2 bucati SCF 043/27, Avent

Uşor de combinat cu alăptarea Tetină extrem de moale şi de flexibilă 2 buc. Debit mediu Peste 3 luni Prindere naturală datorită tetinei mari care imită forma sânului Prindere naturală datorită tetinei mari care imită forma sânului Tetina mare care imită forma sânului promovează o începere naturală a hrănirii similară cu alăptarea şi facilitează combinarea alăptării cu hrănirea cu biberonul. Tetină ultramoale concepută pentru a imita sânul la atingere Tetină ultramoale concepută pentru a imita sânul la atingere Tetina are o textură ultramoale, concepută pentru a imita sânul la atingere. Design spiralat flexibil combinat cu petale de confort Design spiralat flexibil combinat cu petale de confort Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetină flexibilă, care permite o hrănire mai naturală, fără aplatizarea tetinei. Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor şi a disconfortului Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor şi a disconfortului Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul. Sunt disponibile tetine cu diferite debite Sunt disponibile tetine cu diferite debite Gama Philips Avent Natural oferă diferite niveluri de flexibilitate a tetinei şi debite pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului.

Data ultimei actualizari: 2023-06-13 14:12:19
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review