Tetina NATURAL 3 orificii, 2 bucati SCF 653/27, Avent

Tetina NATURAL 3 orificii, 2 bucati SCF 653/27, Avent -  - PHILIPS AVENT
P438799026
Calea naturală a hrănirii cu biberonul Tetină AVENT cu design cu petale 2 buc. Debit mediu Peste 3 luni Începere naturală a hrănirii datorită formei de sân [...]

Descriere: Tetina NATURAL 3 orificii, 2 bucati SCF 653/27, Avent

Calea naturală a hrănirii cu biberonul Tetină AVENT cu design cu petale 2 buc. Debit mediu Peste 3 luni Începere naturală a hrănirii datorită formei de sân a tetinei mari Începere naturală a hrănirii datorită formei de sân a tetinei mari Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon. Petale unice pentru o tetină moale, flexibilă, fără aplatizare Petale unice pentru o tetină moale, flexibilă, fără aplatizare Petalele din interiorul tetinei sporesc delicateţea şi flexibilitatea fără aplatizarea tetinei. Bebeluşul tău se va bucura de o hrănire mai confortabilă şi mai satisfăcătoare. Sistem anti-colici avansat cu două supape inovatoare Sistem anti-colici avansat cu două supape inovatoare Design inovator cu două supape conceput să reducă colicile şi disconfortul, direcţionând aerul în biberon şi nu în burtica bebeluşului. Tetină fără BPA Tetină fără BPA Această tetină este confecţionată din silicon - un material fără BPA (Conform directivei UE 2011/8/UE) Debite diferite pentru cea mai confortabilă hrănire Philips Avent oferă patru debite diferite, adaptate ritmului de creştere a bebeluşului tău. Indicatoarele referitoare la vârstă sunt aproximative, deoarece bebeluşii se dezvoltă în ritm diferit. Philips Avent oferă nou-născutului tetină cu 1 orificiu (peste 0 luni), tetină cu 2 orificii (peste 1 lună), tetină cu 3 orificii (peste 3 luni) şi tetină cu 4 orificii (peste 6 luni). Toate tetinele sunt disponibile în pachet de două bucăţi. Compatibil cu biberonul Philips Avent Natural Îţi recomandăm să utilizezi tetinele Natural numai cu biberoanele Natural.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review