Tetina din silicon Natural Soft, 0-24 luni, 14211, Baby Nova

Tetina din silicon Natural Soft, 0-24 luni, 14211, Baby Nova - BIBEROANE-SI-ACCESORII - BABY NOVA
Baby Nova
W58775
Aceste suzete sunt realizate din polipropilenă (PP) de înaltă calitate și nu conțin bisfenol A. Tetină Baby Nova anticolici Natural+Soft – ceai - 0-24 luni. Din silicon moale, rotundă, [...]

Descriere: Tetina din silicon Natural Soft, 0-24 luni, 14211, Baby Nova

Aceste suzete sunt realizate din polipropilenă (PP) de înaltă calitate și nu conțin bisfenol A. Tetină Baby Nova anticolici Natural+Soft – ceai - 0-24 luni. Din silicon moale, rotundă, pentru biberoane cu gât larg. Tetinele largi Natural+Soft BABY-NOVA, potrivite biberoanelor cu gât larg de la BABY-NOVA și NUK, sunt moi (ca pielea) și au o bază mai mare pentru buze. Sunt disponibile cu talia UNI (universal), de la 0 la 24 luni: o singură mărime pentru toți sugarii și copiii cu greutate normală pentru întreaga perioadă de hrănire cu biberonul. Ventilul tetinei Natural+Soft BABY-NOVA asigură o presurizare bună, în biberon în timp ce sugarul bea. Reduce riscul apariției colicilor cauzate de ingerarea excesivă de aer. Pentru igiena și siguranță, schimbați tetina cel mai târziu după 1-2 luni de utilizare. Acest produs BABY-NOVA respecta norma EN 14350. Ventilul tetinei : ventilul tetinelor largi Natural+Soft BABY-NOVA permite o echilibrare a presiunii din biberon și reduce înghițirea involuntară de aer în timpul suptului. Strângeți bine inelul de siguranță, dar nu foarte tare, pentru a nu împiedica funcționarea ventilului. Preparați alimentele copilului conform recomandărilor producătorului. Pentru siguranță și sănătatea copilului dumneavoastră : Atenție ! Acest produs se folosește numai sub supravegherea adulților ! Nu folosiți tetină în loc de suzetă. Verificați rezistența tetinei înainte de fiecare utilizare, trăgând de ea în toate direcțiile. Prezentare: 2bucăți / blister.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review