Tetina Classic 1+ luni Debit Lent, 2bucati, SCY762/02, Avent

  • -10%
Tetina Classic 1+ luni Debit Lent, 2bucati, SCY762/02, Avent - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P548489595

Tetina Classic 1+ luni Debit Lent, 2bucati, SCY762/02, Avent dispune de o supapa integrata care trimite aerul departe de burtica bebelusului si este recomandata pentru bebelusii cu varsta de 1 luna si peste.

Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpăra produse Philips Avent in valoare de minim 80 lei si primesti un biberon Natural Response de 125ml
Se incarca ofertele...

Descriere Tetina Classic 1+ luni Debit Lent, 2bucati, SCY762/02, Avent

Compatibilitate completă cu biberonul anti-colici Philips Avent cu sau fără supapă AirFree.

Tetinele anti-colici Philips Avent sunt disponibile cu debite diferite, pentru a ţine pasul cu creşterea bebeluşului. Recomandăm înlocuirea tetinelor la fiecare 3 luni din motive de igienă. Utilizează biberoanele anti-colici Philips Avent numai cu tetinele anti-colici Philips Avent.

Tetina Classic 1+ luni Debit Lent, 2bucati, SCY762/02, Avent este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA (silicon).

Combină şi potriveşte piese ale pompelor de sân, biberoanelor şi cănilor noastre şi creează un produs potrivit pentru tine, oricând ai nevoie!

Forma tetinei permite prinderea sigură, iar textura striată ajută la prevenirea aplatizării tetinei, pentru a asigura hrănire neîntreruptă, confortabilă.

Supapa noastră anti-colici este concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului tău, pentru a reduce colicile şi disconfortul*. În timp ce bebeluşul se hrăneşte, supapa integrată în tetină se flexează pentru a permite pătrunderea aerului în biberon şi a preveni formarea de vid, eliberând aerul către baza sticlei. Ţine aerul departe de burtica bebeluşului pentru a ajuta la reducerea colicilor şi disconfortului.

Tetina este concepută să nu se aplatizeze, pentru o prindere sigură şi o hrănire neîntreruptă.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.