Tetina Classic 0+ luni Pentru Nou-Nascuti, 2 bucati, SCY761/02, Avent

  • -10%
Tetina Classic 0+ luni Pentru Nou-Nascuti, 2 bucati, SCY761/02, Avent - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P548489597

S-a dovedit clinic ca Tetina Classic 0+ luni Pentru Nou-Nascuti, 2 bucati, SCY761/02, Avent reduce colicii si disconfortul.. Proiectat pentru a reduce gazul

Se incarca ofertele...

Descriere Tetina Classic 0+ luni Pentru Nou-Nascuti, 2 bucati, SCY761/02, Avent

Tetina Classic 0+ luni Pentru Nou-Nascuti, 2 bucati, SCY761/02, Avent dispune de o supapa integrata care trimite aerul departe de burtica bebelusului si este recomandata pentru bebelusii nou-nascuti, 0 luni+.

Alte beneficii Tetina Classic 0+ luni Pentru Nou-Nascuti, 2 bucati, SCY761/02, Avent:

  1. Gama compatibila de la alaptare la bautul din cana
  2. Compatibil cu gama anti-colici
  3. Aceasta tetina nu contine BPA
  4. O serie de debite sunt disponibile pentru bebelusul in crestere
  5. S-a dovedit clinic ca reduce colicii si disconfortul*
  6. Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor*
  7. Hranire neintrerupta
  8. Forma tetinei a fost conceputa pentru prindere sigura
  9. Forma tetinei si textura striata previn aplatizarea

Forma tetinei si textura striata previn aplatizarea

Forma tetinei permite prinderea sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii tetinei, pentru a asigura hranire neintrerupta, confortabila.

Gama compatibila de la alaptare la bautul din cana

Combina si potriveste piese ale pompelor de san, biberoanelor si canilor noastre si creeaza un produs potrivit pentru tine, oricand ai nevoie!

O serie de debite sunt disponibile pentru bebelusul in crestere

Tetinele anti-colici Philips Avent sunt disponibile cu debite diferite, pentru a tine pasul cu cresterea bebelusului. Recomandam inlocuirea tetinelor la fiecare 3 luni din motive de igiena. Utilizeaza biberoanele anti-colici Philips Avent numai cu tetinele anti-colici Philips Avent.

Tetina Classic 0+ luni Pentru Nou-Nascuti, 2 bucati, SCY761/02, Avent nu contine BPA.

Tetina Classic 0+ luni Pentru Nou-Nascuti, 2 bucati, SCY761/02, Avent este fabricata dintr-un material care nu contine BPA (silicon).

Compatibil cu gama anti-colici

Compatibilitate completa cu biberonul anti-colici Philips Avent cu sau fara supapa AirFree.

Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor

Supapa noastra anti-colici este conceputa pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului tau, pentru a reduce colicile si disconfortul*. In timp ce bebelusul se hraneste, supapa integrata in tetina se flexeaza pentru a permite patrunderea aerului in biberon si a preveni formarea de vid, eliberand aerul catre baza sticlei. Tine aerul departe de burtica bebelusului pentru a ajuta la reducerea colicilor si disconfortului.

Forma tetinei a fost conceputa pentru prindere sigura

Tetina este conceputa sa nu se aplatizeze, pentru o prindere sigura si o hranire neintrerupta.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.