Tetina anticolici din silicon cu orificiu variabil 3 luni+ SCF635/27, 2 bucati, Philips Avent

P459790511
Tetina anticolici din silicon cu orificiu variabil 3 luni+ SCF635/27, 2 bucati, Philips Avent - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT

Tetina din silicon cu orificiu variabil (+3 luni) pentru o hrana diversificata. Tetina cu un design asemanator cu sanul mamei. Tetina prevazuta cu sistem inovator anti-colici -supapa ce permite patrunderea aerului in biberon si nu in burtica bebelusului si petale de confort care ofera flexibilitate si delicatete.

[...]

Tetina anticolici din silicon cu orificiu variabil 3 luni+ SCF635/27, 2 bucati, Philips Avent

Calea naturala a hranirii cu biberonul.

Cu tetina cu debit variabil Philips AVENT Natural, puteti regla debitul prin simpla inclinare a biberonului. Tetina are un design inovator cu petale, pentru o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san, pentru combinarea usoara intre alaptare si hranirea cu biberonul. 

Reglati debitul pentru confortul bebelusului 

Cu tetina cu debit variabil puteti regla debitul conform vascozitatii lichidului pentru a se potrivi perfect ritmului de hranire al bebelusului. Va recomandam sa utilizati aceasta tetina pentru lichide mai vascoase, cum ar fi lapte (ingrosat) AR, lapte amestecat cu orez pentru copii, lapte amestecat cu mancare pentru copii, supa. In momentul in care bebelusul este pregatit pentru un debit mai rapid, recomandam tetina pentru hrana consistenta Philips AVENT. 

Incepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei mari 

Tetina mare in forma de sfarc promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san si faciliteaza capacitatea bebelusului dumneavoastra de a combina alaptarea de la san cu hranirea de la biberon. 

Petale de confort unice pentru o tetina deosebit de moale si flexibila 

Petalele din interiorul tetinei sporesc delicatetea si flexibilitatea fara aplatizarea tetinei. Bebelusul dumneavoastra se va bucura de o hranire mai confortabila si mai satisfacatoare. 

Sistem anti-colici avansat cu doua supape inovatoare.

Designul inovator cu doua supape reduce colicii si disconfortul directionand aerul catre biberon si nu catre burtica bebelusului dumneavoastra. 

Tetina fara BPA* 

Prezentare:

2 bucati

 



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review