Tacamuri Silicon Gri, +6 luni, TwistShake

Tacamuri Silicon Gri, +6 luni, TwistShake -  - TWISTSHAKE
Twistshake
P548487961

Tacamuri Learn Tacamuri 6 + m Gri pastel Twistshake are manere scurte care se potrivesc perfect mainilor bebelusilor. Datorita suprafetei moale la atingere, tacamurile se sprijina in siguranta in mainile copilului.

[...]

Descriere: Tacamuri Silicon Gri, +6 luni, TwistShake

Tacamuri Learn Tacamuri 6 + m Gri pastel Twistshake are manere scurte care se potrivesc perfect mainilor bebelusilor. Datorita suprafetei moale la atingere, tacamurile se sprijina in siguranta in mainile copilului. Au un finisaj ergonomic care ofera copilului o prindere mai sigura. Nu contine BPA - produsul este sigur pentru tine si copilul tau. Plastic, tip PP si TPE - realizat din materiale de cea mai inalta calitate. Moale la atingere - suprafata delicata, ergonomica garanteaza o prindere optima. Set complet lingura, furculita si cutit. Potrivit pentru copii de la 6 luni. Se poate spala in masina de spalat vase pe raftul superior.

Prezentare:
1 set



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review