SUZETE MINI 0-2 LUNI SCF151/02, Avent

P438799706
SUZETE MINI 0-2 LUNI SCF151/02, Avent - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
Extrem de mică şi de uşoară pentru bebeluşul tău Potrivire comodă pentru nou-născut Potrivire perfectă pentru nou-născuţi 0-2 luni Ortodontică şi [...]

SUZETE MINI 0-2 LUNI SCF151/02, Avent

Extrem de mică şi de uşoară pentru bebeluşul tău Potrivire comodă pentru nou-născut Potrivire perfectă pentru nou-născuţi 0-2 luni Ortodontică şi fără BPA Pachet de 2 Disc de protecţie extrem de mic şi uşor pentru bebeluşii micuţi Disc de protecţie extrem de mic şi uşor pentru bebeluşii micuţi Discul de protecţie al suzetei Mini este extrem de mic şi de uşor, fiind potrivit pentru bebeluşii micuţi de până la 2 luni. 9 din 10 bebeluşi acceptă suzetele noastre* 9 din 10 bebeluşi acceptă suzetele noastre* Bebeluşii ştiu ce le place! Am întrebat mamele cum răspund micuţii lor la tetinele Philips Avent, iar concluzia a fost că 9 din 10 bebeluşi acceptă suzetele noastre.* Concepută pentru dezvoltarea orală naturală Concepută pentru dezvoltarea orală naturală Tetina noastră comprimabilă din silicon are o formă simetrică care se adaptează la bolta palatină, dinţii şi gingiile bebeluşului pe măsură ce se dezvoltă. Realizată la centrul nostru premiat din Anglia Realizată la centrul nostru premiat din Anglia Poţi avea siguranţa că această suzetă va asigura confortul celui mic. Această suzetă este realizată la centrul nostru premiat din Anglia.* Inel de siguranţă pentru îndepărtare uşoară Inel de siguranţă pentru îndepărtare uşoară Cu inelul de siguranţă poţi oricând să îndepărtezi uşor suzeta bebeluşului. Chiar şi mâinile micuţe pot să îl apuce! Capacul de protecţie cu aplicare rapidă menţine suzeta bebeluşului în stare curată Capacul de protecţie cu aplicare rapidă menţine suzeta bebeluşului în stare curată Când suzeta nu este folosită, ataşează capacul înainte de a o depozita pentru a păstra tetina curată şi în siguranţă. Uşor de sterilizat pentru igienă sporită Uşor de sterilizat pentru igienă sporită Suzetele normale şi de tip Soothie ale celui mic sunt uşor de curăţat: trebuie doar să le pui în sterilizator sau să le introduci în apă fiartă.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review