Suzete 6-18luni Ultramoale SCF226/22, Avent

P43766
Suzete 6-18luni Ultramoale SCF226/22, Avent - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
Cea mai moale suzetă pentru pielea delicată a bebeluşului* Disc de protecţie flexibil pentru potrivire confortabilă Ultramoale şi flexibilă 6-18 luni Ortodontică şi fără BPA Pachet [...]

Suzete 6-18luni Ultramoale SCF226/22, Avent

Cea mai moale suzetă pentru pielea delicată a bebeluşului* Disc de protecţie flexibil pentru potrivire confortabilă Ultramoale şi flexibilă 6-18 luni Ortodontică şi fără BPA Pachet de 2 Disc protecţie moale şi flexibil pentru mai puţine urme şi iritaţii ale pielii Disc protecţie moale şi flexibil pentru mai puţine urme şi iritaţii ale pielii Pielea delicată are nevoie de protecţie suplimentară. Graţie tehnologiei noastre FlexiFit, acest disc de protecţie urmăreşte liniile naturale ale feţei bebeluşului pentru o potrivire mai confortabilă. Cel mic va avea mai puţine urme şi iritaţii pe piele. Disc de protecţie rotunjit pentru confort sporit în fiecare zi Disc de protecţie rotunjit pentru confort sporit în fiecare zi Discul nostru de protecţie rotunjit reduce la minimum presiunea şi este delicat cu pielea bebeluşului, calmându-l pe cel mic într-un mod confortabil. 98 % din bebeluşi acceptă tetinele texturate ultramoi din silicon* 98 % din bebeluşi acceptă tetinele texturate ultramoi din silicon* Bebeluşii ştiu ce le place! Am întrebat mamele cum răspund bebeluşii lor la tetinele noastre texturate din silicon, iar 98 % dintre ele au spus că micuţul acceptă suzetele ultra soft Philips Avent. Tetină fină, texturată pentru un supt confortabil Tetină fină, texturată pentru un supt confortabil Tetina fină, texturată, din silicon a acestei suzete îl linişteşte şi îl calmează pe cel mic. Concepută pentru dezvoltarea orală naturală Concepută pentru dezvoltarea orală naturală Tetina noastră comprimabilă din silicon are o formă simetrică care se adaptează la bolta palatină, dinţii şi gingiile bebeluşului pe măsură ce se dezvoltă. Sterilizarea în cuptorul cu microunde este sigură şi uşoară Sterilizarea în cuptorul cu microunde este sigură şi uşoară Cu carcasa noastră de transport poţi steriliza suzeta bebeluşului în cuptorul cu microunde şi o poţi depozita igienic în timpul deplasărilor. Paşi simpli pentru sterilizare sigură în 3 minute Paşi simpli pentru sterilizare sigură în 3 minute Aşază suzetele bine clătite în carcasă, adaugă 25 ml/9 fl.oz. de apă şi pune-o în cuptorul cu microunde la 750-1000 W timp de 3 minute. Las-o să se răcească 5 minute, varsă apa şi asta e tot.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review