Suzete 0-6 luni design x2 buc SCF 172/50, Avent

Suzete 0-6 luni design x2 buc SCF 172/50, Avent -  - PHILIPS AVENT
P438799147
Ortodontică, fără BPA Design colorat şi strălucitor în formă de animale, pentru fiecare vârstă. 0-3 luni Fără BPA Tetină ortodontică, comprimabilă şi simetrică Tetină ortodontică, [...]

Descriere: Suzete 0-6 luni design x2 buc SCF 172/50, Avent

Ortodontică, fără BPA Design colorat şi strălucitor în formă de animale, pentru fiecare vârstă. 0-3 luni Fără BPA Tetină ortodontică, comprimabilă şi simetrică Tetină ortodontică, comprimabilă şi simetrică Tetinele Philips Avent plate, simetrice, de forma unei picături, respectă dezvoltarea naturală a palatului, dinţilor şi gingiilor bebeluşului, deşi capătul suzetei este orientat în sus în gură. Tetine confortabile din silicon Tetine confortabile din silicon Tetina Philips Avent de silicon este inodoră şi fără gust, prin urmare copilul tău o va accepta mai uşor. Siliconul este neted, transparent, uşor de curăţat şi nu devine lipicios. Tetina este durabilă, rezistentă, nu îşi pierde forma şi nu se decolorează în timp. Capac de protecţie cu aplicare rapidă Capac de protecţie cu aplicare rapidă Pentru a păstra igienice tetinele sterilizate Mâner cu inel de siguranţă Mâner cu inel de siguranţă Pentru scoaterea uşoară a suzetei Philips Avent în orice moment 9 din 10 bebeluşi acceptă suzeta Philips Avent* 9 din 10 bebeluşi acceptă suzeta Philips Avent* 9 din 10 bebeluşi acceptă suzeta Philips Avent (testată online de 100 mame, Regatul Unit 2012).

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review