Suzete 0-6 luni * 2 buc SCF 182/13, Avent

Suzete 0-6 luni * 2 buc SCF 182/13, Avent - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P438798824
Oferă pielii delicate confortul unei aerisiri adecvate Orificiile de aerisire suplimentare lasă pielea să respire Oferă confortul unei aerisiri adecvate 0-6 luni Ortodontică şi fără BPA Pachet de [...]

Descriere: Suzete 0-6 luni * 2 buc SCF 182/13, Avent

Oferă pielii delicate confortul unei aerisiri adecvate Orificiile de aerisire suplimentare lasă pielea să respire Oferă confortul unei aerisiri adecvate 0-6 luni Ortodontică şi fără BPA Pachet de 2 Orificiile de aerisire suplimentare lasă pielea bebeluşului să respire Orificiile de aerisire suplimentare lasă pielea bebeluşului să respire Pielea trebuie să respire, mai ales dacă este vorba de cel mic. Discul nostru de protecţie are 6 orificii de aerisire pentru un debit de aer suplimentar, conceput să reducă iritarea pielii. 9 din 10 bebeluşi acceptă suzetele noastre* 9 din 10 bebeluşi acceptă suzetele noastre* Bebeluşii ştiu ce le place! Am întrebat mamele cum răspund micuţii lor la tetinele Philips Avent, iar concluzia a fost că 9 din 10 bebeluşi acceptă suzetele noastre.* Concepută pentru dezvoltarea orală naturală Concepută pentru dezvoltarea orală naturală Tetina noastră comprimabilă din silicon are o formă simetrică care se adaptează la bolta palatină, dinţii şi gingiile bebeluşului pe măsură ce se dezvoltă. Realizată la centrul nostru premiat din Anglia Realizată la centrul nostru premiat din Anglia Poţi avea siguranţa că această suzetă va asigura confortul celui mic. Această suzetă este realizată la centrul nostru premiat din Anglia.* Inel de siguranţă pentru îndepărtare uşoară Inel de siguranţă pentru îndepărtare uşoară Cu inelul de siguranţă poţi oricând să îndepărtezi uşor suzeta bebeluşului. Chiar şi mâinile micuţe pot să îl apuce! Capacul de protecţie cu aplicare rapidă menţine suzeta bebeluşului în stare curată Capacul de protecţie cu aplicare rapidă menţine suzeta bebeluşului în stare curată Când suzeta nu este folosită, ataşează capacul înainte de a o depozita pentru a păstra tetina curată şi în siguranţă. Uşor de sterilizat pentru igienă sporită Uşor de sterilizat pentru igienă sporită Suzetele normale şi de tip Soothie ale celui mic sunt uşor de curăţat: trebuie doar să le pui în sterilizator sau să le introduci în apă fiartă.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review