Suzeta din silicon ortodontica, BT 128-1,0-6 luni, BabyTime

Suzeta din silicon ortodontica, BT 128-1,0-6 luni, BabyTime - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - BABYTIME
BabyTime
P479852018

Produsele BabyTime sunt fabricate folosind materii prime de calitate superioară conform standardelor ISO 9001, autorizate de Ministerul Sănătății al RM fără bisfenol A.

Se incarca ofertele...

Descriere Suzeta din silicon ortodontica, BT 128-1,0-6 luni, BabyTime

  • Produsele BabyTime sunt fabricate folosind materii prime de calitate superioară conform standardelor ISO 9001, autorizate de Ministerul Sănătății al RM fără bisfenol A.
  • Suzetele BabyTime sunt ortodontice (cer) cu vârf de cireș. Saliva care se acumulează în gură ca un exces datorită canalelor din oglinda fictivă este ușor de îndepărtat, iar circulația aerului se realizează cu ușurință prin găurile din oglinda mamelonului, prevenind deteriorarea pielii sensibile a copilului.
  • Suzetele BabyTime, datorită sistemului de admisie a aerului, vârful mamelonului revine la forma primei zile și continuă să-și păstreze forma originală.
  • Suzetele BabyTime sunt proiectate ca ortodontice, astfel încât vârfurile lor de silicon ajută la dezvoltarea dinților de lapte, a palatului și a maxilarului. Datorită sistemului de aer, mamelonul moale previne formarea gazului la copil, permițând aerului să iasă din gură.
  • Suzetele BabyTime sunt fabricate fără probleme pentru a nu deteriora pielea copilului. Fabricat din silicon transparent de calitate, inodor și fără gust.
  • Suzetele BabyTime sunt prezentate în 3 dimensiuni și au culori și modele bogate. Acestea sunt potrivite pentru dezvoltarea orală la copii de la 0 la 18 luni.
  • Grupurile de produse BabyTime nu conțin BPA (bisfenol-A)
  • Înainte de prima utilizare, fierbeți suzetele BabyTime în apă pentru sterilizare timp de 5 minute.

Prezentare:
1 bucataData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.