Suzeta Silicon 6+, Primii Pasi

W53605
Suzeta Silicon 6+, Primii Pasi - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PRIMII PASI
Primii Pasi
Suzeta din silicon cu forma ortodontica si contur rotunjit pentru confort sporit. Conceputa pentru a oferi un confort sporit bebelusului. Este fabricata din materiale non-toxice de inalta calitate si [...]

Suzeta Silicon 6+, Primii Pasi

Suzeta din silicon cu forma ortodontica si contur rotunjit pentru confort sporit. Conceputa pentru a oferi un confort sporit bebelusului. Este fabricata din materiale non-toxice de inalta calitate si rezistenta, in conformitate cu normele de calitate si siguranta ale Comunitatii Europene. Mod de folosire! La prima folosire - fierbeti suzeta 5 minute. Inainte si dupa fiecare folosire se va spala bine cu apa si sapun, se va clati si fierbe cca 3-5 minute. Apasati pe tetina pentru a extrage apa ramasa in interior. Se pot folosi si sterilizatoare cu abur (electrice sau pentru microunde), dar se va tine cont strict de indicatiile din manualul de utilizare al producatorului acestui aparat. Se recomanda spalarea suzetei imediat dupa fiecare folosinta si pastrarea in conditii igienice, intr-un loc uscat, ferit de soare. Atentie! Inspectati frecvent starea tuturor componentelor suzetei, in special dupa aparitia dintilor la bebelusi. Testati tetina suzetei prin intindere si inlocuiti daca se largeste, se uzeaza, prezinta fisuri sau este intepata, evitand pericolul de strangulare! Din motive de siguranta si igiena se recomanda inlocuirea suzetei dupa 1-2 luni de folosire. Cititi cu atentie aceste instructiuni si pastrati ambalajul pentru folosiri ulterioare.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review