Suzeta roz simetrica din silicon Bonjour Paris 0-6 luni, 22/650, 2 bucati, Canpol

  • -10%
Suzeta roz simetrica din silicon Bonjour Paris 0-6 luni, 22/650, 2 bucati, Canpol -  - CANPOL
CANPOL
P479850253

Recomandata de specialisti ca fiind prima suzeta a bebelusului tau. Suzeta a fost conceputa pentru a asigura maximum de confort celor mai mici bebelusi.

[...]

Descriere: Suzeta roz simetrica din silicon Bonjour Paris 0-6 luni, 22/650, 2 bucati, Canpol

Recomandata de specialisti ca fiind prima suzeta a bebelusului tau. Suzeta a fost conceputa pentru a asigura maximum de confort celor mai mici bebelusi.

Proprietati:

- Tetina din silicon exceptional de moale necesita putin efort din partea bebelusului cand suge, iar forma profilata a aparatorii asigura o respiratie usoara, care conform specialistilor influenteaza dezvoltarea cavitatii bucale.

- Manerul confortabil permite atasarea unui lantisor pentru suzeta, ceea ce este foarte util atunci cand oferiti suzeta copilului.

- Suzeta este usor de mentinut curata, datorita casetei moderne care poate fi utilizata pentru depozitare dar si pentru o dezinfectare rapida in cuptorul cu microunde. Putina apa si doua minute sunt tot ceea ce va trebuie pentru a va asigura ca suzetele sunt dezinfectate igienic.

Prezentare:
2 bucati



Data ultimei actualizari: 2024-02-21 12:28:07
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review