Suzeta rotunda din silicon , +6 luni, diverse modele, Sun Delight

P479848291
Suzeta rotunda din silicon , +6 luni, diverse modele, Sun Delight - BIBEROANE-SI-ACCESORII - SUN DELIGHT
SUN DELIGHT

Suzeta silicon Baby True 6 +luni Instructiuni de folosire: Suzeta silicon Baby True 6 +luni Verificati suzeta imediat dupa fiecare folosire.

[...]

Descriere: Suzeta rotunda din silicon , +6 luni, diverse modele, Sun Delight

Suzeta silicon Baby True 6 +luni Instructiuni de folosire: Suzeta silicon Baby True 6 +luni Verificati suzeta imediat dupa fiecare folosire.

Spalti-o cu apa calda si detergent sau dezinfectati-o cu solutie sterilizatoare or in masina de spalat vase pe raftul de sus .

Nu incercati sa o desfaceti! Pastrati-o in locuri ferite de umezeala si acoperite. Nu spalati Suzeta silicon Baby True 6 +luni cu detergenti sau solventi chimici puternici.

Verificati tetina inainte de fiecare folosire in special dupa ce copilul are dinti.

Trageti de tetina in toate directiile si la cel mai mic semn de slabiciune aruncati-o.

Nu atasati de suzeta panglici sau snururi (decat cele special) deoarece ar putea sufoca bebelusul. Nu puneti suzeta in contact cu dulciuri sau medicamente aceasta poate duce la carii

Prezentare:
1 bucata



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review