Suzetă din silicon rotundă 0-6 luni, Minut Baby

P479850073
Suzetă din silicon rotundă 0-6 luni, Minut Baby - BIBEROANE-SI-ACCESORII - MINUT
Minut

Pentru confort esenţial şi fără BPA,pachet conceput pentru dezvoltarea orală naturală.

[...]

Suzetă din silicon rotundă 0-6 luni, Minut Baby

Instructiuni de folosire:
Verificati suzeta imediat dupa fiecare folosire. Spalati-o cu apa calda si detergent sau dezinfectati-o cu solutie sterilizatoare ori in masina de spalat vase pe raftul de sus. Nu incercati sa o desfaceti! Pastrati-o in locuri ferite de umezeala si acoperite. Nu o spalati cu detergenti sau solventi chimici puternici si bureti abrazivi.
Verificati tetina inainte de fiecare folosire in special dupa ce copilul are dinti. Trageti de tetina in toate directiile si la cel mai mic semn de slabiciune aruncati-o.
Nu lasati suzeta in lumina directa a soarelui sau in apropierea surselor de caldura si nu lasati suzeta in solutie sterilizatoare mai mult decat este recomandat deoarece asta ar putea duce la slabirea suzetei.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review