Sterilizator si uscator de biberoane electric, SCF293/00, Avent Philips

  • -10%
Sterilizator si uscator de biberoane electric, SCF293/00 - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P548491681

Sterilizator si uscator de biberoane electric, SCF293/00, Avent Philips utilizeaza jeturi de aer filtrat pentru a usca biberoanele inainte de a se opri, 40 de minute sunt necesare pentru a pregati biberoanele pentru urmatoarea masa.

Se incarca ofertele...

Descriere Sterilizator si uscator de biberoane electric, SCF293/00, Avent Philips

Fii gata pentru următoarea masă a bebeluşului în 40 de minute.

Sterilizatorul şi uscătorul de biberoane Premium utilizează jeturi de aer filtrat pentru a usca biberoanele înainte de a se opri.

Sterilizatorul este rapid şi igienic, distrugând 99,9% din germeni* pentru siguranţă la fiecare hrănire

Caracteristici:

  • Acest sterilizator se curăţă rapid şi uşor
  • De sus până jos, de la interior la exterior, sterilizatorul se curăţă rapid şi uşor – chiar şi placa de încălzire. Astfel, vei avea mai mult timp pentru micuţul tău.

Uită de bacteriile nocive

Cu Philips Avent, sterilizarea este delicată, eficientă şi fără substanţe chimice. Toate sterilizatoarele utilizează puterea aburului pur – nimic altceva – pentru a distruge 99,9% din germenii nocivi*.

Concepută pentru a reduce posibilitatea apariţiei mirosurilor neplăcute

Noua noastră tavă de scurgere protejează placa de încălzire de picăturile de lapte, reducând astfel posibilitatea apariţiei mirosurilor neplăcute.

Un ciclu complet de sterilizare şi uscare durează doar 40 de minute

Doar 40 de minute sunt necesare pentru a pregăti biberoanele pentru următoarea masă a bebeluşului. După sterilizarea puternică cu abur, un jet concentrat de aer filtrat usucă biberonul şi accesoriile, care vor fi astfel pregătite imediat de utilizare.

Sterilizatorul nostru te ajută să sterilizezi, să usuci şi să depozitezi

Sterilizatorul nostru electric premium nu doar curăţă biberoanele şi distruge germenii, ci şi usucă şi depozitează biberoanele şi accesoriile, menţinându-le sterile timp de până la 24 de ore.

Rămâne steril timp de 24 de ore*

Curăţarea temeinică şi fără substanţe chimice asigurată de sterilizator va menţine conţinutul steril timp de până la 24 de ore. Cum? Nu trebuie decât să laşi capacul pus.

Interior spaţios, exterior compact

Sterilizatorul nostru este îngust, dar în el încap până la şase biberoane Philips Avent. Are, de asemenea, spaţiu şi pentru alte articole esenţiale, de la tetine şi suzete până la o pompă de sân manuală.Data ultimei actualizari: 2024-04-09 09:14:39
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.