Sterilizator cu abur pentru 6 biberoane, SCF291/00, Avent Philips

  • -10%
Sterilizator cu abur pentru 6 biberoane, SCF291/00, Avent Philips - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P121103

Sterilizeaza în doar 10 minute.

Se incarca ofertele...

Descriere Sterilizator cu abur pentru 6 biberoane, SCF291/00, Avent Philips

Sterilizează până la şase biberoane cu accesorii în doar 10 minute. Îngust, dar încăpător, sterilizatorul de biberoane Advanced este rapid şi eficient, distrugând 99,9% din germeni* pentru siguranţă la fiecare hrănire.

Acest sterilizator se curăţă rapid şi uşor

De sus până jos, de la interior la exterior, sterilizatorul se curăţă rapid şi uşor – chiar şi placa de încălzire. Astfel, vei avea mai mult timp pentru micuţul tău.

Concepută pentru a reduce posibilitatea apariţiei mirosurilor neplăcute

Noua noastră tavă de scurgere protejează placa de încălzire de picăturile de lapte, reducând astfel posibilitatea apariţiei mirosurilor neplăcute.

Uită de bacteriile nocive

Cu Philips Avent, sterilizarea este delicată, eficientă şi fără substanţe chimice. Toate sterilizatoarele utilizează puterea aburului pur – nimic altceva – pentru a distruge 99,9% din germenii nocivi*.

Sterilizatorul nostru a fost conceput pentru flexibilitate şi economie de spaţiu

Sterilizatorul nostru avansat este adaptabil, reducându-şi dimensiunile pentru articole mai mici precum suzete, dar şi pentru a ocupa spaţiu minim pe blatul de bucătărie atunci când nu este utilizat.

Interior spaţios, exterior compact

Sterilizatorul nostru este îngust, dar în el încap până la şase biberoane Philips Avent. Are, de asemenea, spaţiu şi pentru alte articole esenţiale, de la tetine şi suzete până la o pompă de sân manuală.

Rămâne steril timp de 24 de ore*

Curăţarea temeinică şi fără substanţe chimice asigurată de sterilizator va menţine conţinutul steril timp de până la 24 de ore. Cum? Nu trebuie decât să laşi capacul pus.

Un ciclu de sterilizare durează doar 10 minute

Bucură-te de viteză şi siguranţă cu ciclul de sterilizare care durează doar 10 minute; după aceea, sterilizatorul se opreşte automat.Data ultimei actualizari: 2024-04-09 09:03:05
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.