Set Biberoane Natural Response Sticla SCD878/11, Avent

  • -10%
Set Biberoane Natural Response Sticla SCD878/11, Avent - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P548489593

Set Biberoane Natural Response Sticla SCD878/11, Avent elibereaza lapte doar atunci cand bebelusul suge activ. Bebelusii pot bea, inghiti si respira in ritmul lor natural, ca la san. Usureaza combinarea hranirii la san cu hranirea cu biberonul.

Se incarca ofertele...

Descriere Set Biberoane Natural Response Sticla SCD878/11, Avent

Tetina eliberează lapte numai atunci când bebeluşul suge în mod activ

Tetina Natural Response urmează ritmul natural de hrănire al bebeluşului, facilitând combinarea hrănirii la sân cu hrănirea cu biberonul. Tetina are un orificiu unic care eliberează lapte numai atunci când bebeluşul suge in mod activ. Astfel că fluxul de lapte se opreşte atunci când bebeluşul se opreşte din supt pentru a înghiţi şi respira.

Începere naturală a alăptării cu tetină în formă de sân

Tetina lată, moale şi flexibilă este concepută să imite forma şi senzaţia unui sân, ajutând bebeluşul să se ataşeze şi să se hrănească confortabil.

Conceput pentru a reduce colicii şi disconfortul

Supapa anti-colici este concepută pentru a nu permite pătrunderea aerului în burtica bebeluşului în timpul hrănirii, pentru a ajuta la reducerea colicilor şi a disconfortului.

Designul de tetină fără scurgeri previne scurgerile şi pierderile de lapte

Orificiul tetinei este conceput să elibereze lapte numai atunci când bebeluşul se hrăneşte. Aşa că poţi evita cu încredere pierderea de lapte, fie acasă, fie în deplasare.

Sticlă de calitate farmaceutică, puritate şi rezistenţă la căldură

Fabricat din sticlă borosilicată de calitate premium, biberonul de sticlă Philips Avent este rezistent la căldură şi la şocuri termice. Prin urmare, poate fi depozitat în frigider, încălzit şi este de asemenea potrivit pentru sterilizare.

Simplu de utilizat, uşor de curăţat şi asamblare rapidă

Gâtul larg al biberonului facilitează umplerea şi curăţarea. Numai câteva piese pentru o asamblare rapidă şi simplă.

Suzetă ultra moale, pentru pielea sensibilă a bebeluşului

Discul foarte moale şi flexibil urmează forma obrajilor bebeluşului, lăsând mai puţine urme şi provocând mai puţine iritaţii ale pielii, pentru o liniştire mai confortabilă.*

Tetinele şi biberoanele Natural Response nu conţin BPA

Biberoanele şi tetinele Philips Avent Natural sunt fabricate din materiale fără BPA.

Alege debitul potrivit al tetinei pentru bebeluşul tău

Fiecare bebeluş se hrăneşte diferit şi se dezvoltă în propriul ritm. Am conceput o gamă de debite, astfel încât să îl poţi găsi pe cel perfect pentru bebeluşul tău şi să personalizezi biberonul. Toate tetinele Natural Response sunt fabricate din silicon moale.

Ai răbdare cât bebeluşul se adaptează

Noile noastre biberoane Natural Response sunt diferite de biberoanele cu debit liber. La fel ca alăptarea, ar putea fi nevoie de câteva încercări pentru a prinde ritmul. E perfect natural.

Set Biberoane Natural Response Sticla SCD878/11, Avent include:

  • Biberon de 4 oz/120 ml: 1  buc.
  • Biberon de 8 oz/240 ml: 2  buc.
  • Tetină debit 2: 1  buc.
  • Tetină cu debit 3: 2  buc.
  • Suzetă ultra soft 0-6 luni: 1  buc.


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:21
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.