Set anti-alunecare Click-Mat gri, +6 luni, Twistshake

Set anti-alunecare Click-Mat gri, +6 luni, Twistshake - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - TWISTSHAKE
Twistshake
P548487945

Noua colectie de farfurii si boluri Twistshake a fost creata pentru a transforma masa bebelusului intr-o experienta placuta si confortabila. Fundul inteligent anti-alunecare previne alunecarea bolului/farfuriei pe si de pe masa.

Se incarca ofertele...

Descriere Set anti-alunecare Click-Mat gri, +6 luni, Twistshake

Noua colectie de farfurii si boluri Twistshake a fost creata pentru a transforma masa bebelusului intr-o experienta placuta si confortabila. Fundul inteligent anti-alunecare previne alunecarea bolului/farfuriei pe si de pe masa. Capacul inteligent, inclus cu toate modelele de farfurii sau boluri Twistshake, le transforma in cutii de hrana pentru calatorie sau un recipiente de depozitare.  Doua sau mai multe farfurii sau boluri se pot suprapune etans gratie sistemului ingenios TWISTCLICK . Forma tuturor farfuriilor Twistshake a fost proiectata sa se potriveasca perfect cu colectia de tacamuri pentru bebelusi si copii, marca Twistshake.  Pentru o experienta optima la fiecare masa, puteti achizitiona separat individualul cu clic Twistshake. 

Prezentare:
1 setData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.