Set 3 lingurite cu coada, +4luni, 34608, Baby Nova

Set 3 lingurite cu coada, +4luni, 34608, Baby Nova -  - BABY NOVA
5.0 (1 review-uri)
Baby Nova
W52750
Aceste lingurițe sunt foarte bune pentru borcănașele înalte pentru bebeluși datorită faptului că ating cu ușurință fundul borcanului. Optime pentru hrana pasată și solidă. Fabricate [...]

Descriere: Set 3 lingurite cu coada, +4luni, 34608, Baby Nova

Aceste lingurițe sunt foarte bune pentru borcănașele înalte pentru bebeluși datorită faptului că ating cu ușurință fundul borcanului. Optime pentru hrana pasată și solidă. Fabricate din polipropilenă (PP) de înaltă calitate. Fără bisfenol-A (BPA free). Pentru siguranță și sănătatea copilului dumneavoastră: ATENȚIE! Acest articol nu este o jucărie. Se utilizează numai sub supravegherea unui adult. verificați produsul înainte de fiecare utilizare. Aruncați produsul la primele semne de deteriorare sau uzură. Spălați-le și înainte de prima folosire. Verificați întotdeauna temperatura alimentelor înainte de a hrăni copilul. Se pot spăla și în mașina de spălat vase. Nu se sterilizează. Nu le păstrați în lumina directă a soarelui. Prezentare: 3 bucăți / blister.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review