SD Biberon 240 ml 31017

SD Biberon 240 ml 31017 - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PRIMII PASI
Primii Pasi
P479848295

Sun Delight  Biberon 240 ml Biberon din material de inalta calitate, non toxic, usor de spalat ce nu retine laptele, are suprafata interioara a gatului neteda. Se poate fierbe pana

[...]

Descriere: SD Biberon 240 ml 31017

Sun Delight  Biberon 240 ml

Biberon din material de inalta calitate, non toxic, usor de spalat ce nu retine laptele, are suprafata interioara a gatului neteda. Se poate fierbe pana la 600 grade C. Se poate folosi in cuptorul cu microunde si masina de spalat vase.

Contine disc de etansare. Tetina: Este din silicon, moale si confortabila pentru bebelusi. Tetina conceputa pentru lichide groase. Intretinere: Inainte de utilizare toate componentele se spala cu apa calda si detergent de vase, se clatesc bine si se sterilizeaza prin fierbere timp de 5 minute. ATENTIE !!! Biberoanele din sticla se pot sparge! Se va folosi numai sub supravegherea unui adult. Componentele nefolosite pastratile departe de accesul bebelusului. Nu folositi tetina pe post de suzeta! Utilizarea con ..



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review