Perie pentru biberon si tetina, 33132, Baby Nova

Perie pentru biberon si tetina, 33132, Baby Nova -  - BABY NOVA
Baby Nova
I6822
Cele două perii sunt destinate biberonului și tetinei. Asigură o spălare completă și o eliminare totală a resturilor de mâncare. La peria integrată, dispozitivul pentru spălat tetina [...]

Descriere: Perie pentru biberon si tetina, 33132, Baby Nova

Cele două perii sunt destinate biberonului și tetinei. Asigură o spălare completă și o eliminare totală a resturilor de mâncare. La peria integrată, dispozitivul pentru spălat tetina este integrat în mâner. Se spală cu apă caldă și cu detergent de vase după fiecare utilizare. Se poate spăla și în mașina de spălat vase. Toate materialele folosite sunt aprobate și corespund standardelor internaționale. Controlul riguros al calității garantează un grad înalt de siguranță și încredere în favoarea sugarilor și copiilor dumneavoastră. Atenție! A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review