Lovi Set 2 farfurii Pistachio gre, +6 luni

Lovi Set 2 farfurii Pistachio gre, +6 luni -  - LOVI
Lovi
P548488458

Farfuriile LOVI sunt un set de două farfurii necesare antrenamentului la prânz. Perfect pentru a începe aventura cu extinderea dietei copilului tău. Setul include farfurii in doua culori, potrivite pentru diverse tipuri de preparate.

[...]

Descriere: Lovi Set 2 farfurii Pistachio gre, +6 luni

Farfuriile LOVI sunt un set de două farfurii necesare antrenamentului la prânz. Perfect pentru a începe aventura cu extinderea dietei copilului tău. Setul include farfurii in doua culori, potrivite pentru diverse tipuri de preparate. Produsele LOVI sunt ușoare, la îndemână, ușor de ținut și au o formă sigură, ovală, astfel încât pot fi folosite atât de părinți, cât și de copii.

Pentru producerea plăcilor a fost folosită 20% făină de lemn reciclat, datorită căreia acestea conțin mai puțin plastic și, cel mai important, aceste farfurii nu conțin melamină și BPA.

Prezentare:
2 bucati/set



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:43
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review