Lovi Biberon Sticla Diamond Glass Botanic 74/105, 150 ml, +0luni

  • -15%
Lovi Biberon Sticla Diamond Glass Botanic 74/105, 150 ml, +0luni - BIBEROANE-SI-ACCESORII - LOVI
Lovi
P479848391
Biberon 150 ml fabricat din material din sticla, robust. Pentru o alaptare cat mai naturala, previne colicii. Forma ergonomica pentru apucare si tinere usoara. Tetina din silicon 0+ luni. Prevazut [...]

Descriere: Lovi Biberon Sticla Diamond Glass Botanic 74/105, 150 ml, +0luni

Biberon 150 ml fabricat din material din sticla, robust.

Pentru o alaptare cat mai naturala, previne colicii.

Forma ergonomica pentru apucare si tinere usoara.

Tetina din silicon 0+ luni.

Prevazut cu capac.

Nu contine BPA.

Tetinele din silicon sunt fabricate dintr-un material sintetic de inalta calitate. Materialul transparent din silicon este usor de curatat si rezistent la caldura. Nici macar lumina directa a soarelui sau grasimile comestibile nu deterioreaza materialul. Siliconul are gust si miros neutru. Cu toate acestea, fata de latex, este mai putin rezistent la muscatura si rupere. Din acest motiv, pentru tetinele de marimea 3 se foloseste un material siliconic mai ferm. In cazul in care un produs din silicon prezinta muscaturi sau alte semne de deteriorare, acestea ar trebui schimbate. Din motive de igiena si siguranta se recomanda ca la un interval de 1-2 luni tetinele atat silicon cat si din latex sa fie inlocuite.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review