Lovi Biberon Medical 21/562, 250 ml, +3luni

P479848388
  • -10%
Lovi Biberon Medical 21/562, 250 ml, +3luni - BIBEROANE-SI-ACCESORII - LOVI
Lovi
Biberonul inovator incurajeaza hranirea activa (asemeni hranirii naturale). Este prevazut cu tetina dinamica Lovi care isi modifica forma in mod continuu in timpul hranirii, asemeni mamelonului mamei asigurand antrenarea musculaturii [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Lovi Biberon Medical 21/562, 250 ml, +3luni

Biberonul inovator incurajeaza hranirea activa (asemeni hranirii naturale).


Este prevazut cu tetina dinamica Lovi care isi modifica forma in mod continuu in timpul hranirii, asemeni mamelonului mamei asigurand antrenarea musculaturii responsabile cu dezvoltarea vorbirii si o dezvoltare corecta/sanatoasa a cavitatii bucale.


Folosind tetina dinamica atat de asemanatoare mamelonului, puteti alterna hranirea la san cu cea din biberon.


Forma speciala (adancituri cu forma degeteler) a biberonului ajuta la tinerea corecta a acestuia in mana; crestaturile permit miscarea biberonului in concordanta cu ritmul de hranire al bebelusului.


Capacul biberonului gradat este ideal pentru a administra spuma de fructe, medicamente sau alte tipuri de hrana datorita proeminentei de pe marginea acestuia de pe care bebelusul va bea mai usor. 


Discul de inchidere ermetica din dotare, transforma biberonul intr-un recipient pentru depozitarea hranei.Data ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:12