Lingurita cu varf din silicon, Primii Pasi

P438796012
Lingurita cu varf din silicon, Primii Pasi - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PRIMII PASI
Primii Pasi
Descriere Lingurita cu varf de silicon moale Minut Baby este perfecta pentru primele mancaruri ale bebelusilor. Disponibila in 4 culori vibrante, care stimuleaza vederea si interesul copilului asupra mesei. Nu [...]

Descriere: Lingurita cu varf din silicon, Primii Pasi

Descriere

Lingurita cu varf de silicon moale Minut Baby este perfecta pentru primele mancaruri ale bebelusilor. Disponibila in 4 culori vibrante, care stimuleaza vederea si interesul copilului asupra mesei. Nu lasati copilul nesupravegheat. Verificati produsul de fiecare data si aruncati-l la cel mai mic semn de slabiciune. Tineti produsul departe de vecinatatea copilului. Nu se preteaza la folosirea in cuptoarele clasice sau in cuptoarele cu microunde cu functia de gril. Nu depozitati in apropierea surselor de caldura sau in lumina directa a soarelui. Culoarea hranei poate modifica sau decolora componentele, dar aceasta nu afecteaza performantele produsului. Cititi cu atentie instructiunile si pastrati ambalajul pentru lamuriri ulterioare. Standard conform EN 14372. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free.

A nu se lasa la indemna copiilor!



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review