Canpol Tetine Silicon Rotunde, nr.3

P459820529
Canpol Tetine Silicon Rotunde, nr.3 - BIBEROANE-SI-ACCESORII - CANPOL
CANPOL
Tetine de silicon universale Se preteaza tuturor biberoanelor standard. Perforate din fabricatie, cu ventilatie proprie, nu se aduna in timpul hranirii. Sunt confectionate din silicon de foarte buna calitate. Atunci [...]

Descriere: Canpol Tetine Silicon Rotunde, nr.3

Tetine de silicon universale

Se preteaza tuturor biberoanelor standard.

Perforate din fabricatie, cu ventilatie proprie, nu se aduna in timpul hranirii.

Sunt confectionate din silicon de foarte buna calitate. Atunci cand alegeti tetina, tineti cont de varsta bebelusului, de apetitul sau si de felul de mancare pe care i-o administrati.

Pastrati tetina curata! Este confectionata pentru a rezista la sterilizari multiple. Inainte de prima folosire, spalati si sterilizati tetina prin fierbere timp de 5 minute. Nu folositi niciun fel de dezinfectant sau detergent slab.

Verificati atent la fiecare folosire, tragând de ea în toate directiile, mai ales daca copilul are dinti! Aruncati la primele semne de deteriorare! Se recomanda inlocuirea tetinei la maxim 2 luni de folosire.

Pachetul contine 2 tetine cu debit rapid.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review