Biberon Sticla 120ml, Canpol

W52808
Biberon Sticla 120ml, Canpol - BIBEROANE-SI-ACCESORII - CANPOL
CANPOL

Biberon din sticla simplu Canpol Babies Biberoanele din sticla rezistenta la caldura au fost create la cele mai inalte standarde si se pot steriliza prin orice metoda (prin fierbere sau

[...]

Biberon Sticla 120ml, Canpol

Biberon din sticla simplu Canpol Babies

Biberoanele din sticla rezistenta la caldura au fost create la cele mai inalte standarde si se pot steriliza prin orice metoda (prin fierbere sau folosind sterilizatorul cu aburi).

Biberoanele din sticla Canpol Babies sunt dotate cu tetina din latex, ortodontica sau cu tetina din silicon - curgere lenta. Majoritatea biberoanelor au capac cu filet pentru a putea fi folosite atat ca recipient pentru lapte cat si pentru a putea fi depozitate la rece.

Pentru siguranta si sanatatea copilului.

Atentie! Spalati temeinic biberonul si toate componentele acestuia, apoi sterilizati în aburi sau prin fierbere timp de 3 minute. Biberoanele trebuie spalate si sterilizate imediat dupa folosire!



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review