Cana termos, Minut

Cana termos, Minut - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - MINUT
Minut
P459790255
Cana sport cu pai, tip termos, capac pivotant si pereti dubli Capacitate: 240 ml Recomandare: 6+luni Datorita peretilor dubli, cana pastreaza bauturile calde sau reci pentru o perioada mai
Se incarca ofertele...

Descriere Cana termos, Minut

Cana sport cu pai, tip termos, capac pivotant si pereti dubli

Capacitate:

240 ml

Recomandare:

6+luni

Datorita peretilor dubli, cana pastreaza bauturile calde sau reci pentru o perioada mai lunga de timp. Folosire si intretinere: Spalati fiecare parte componenta separat inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare, in apa calda cu detergent. Cana poate fi spalata in masina de spalat vase pe raftul superior. Evitati spalarea cu substante sau produse de curatat abrazive. Nu folositi instrumente ascutite si bureti abrazivi in procesul de curatare.

Folositi produsul numai sub supravegherea a unei persoane adulte. Nu lasati produsul la indemana copiilor! Verificati starea tuturor componentelor produsului de fiecare data inainte si dupa folosire si indepartati partile deteriorate, perforate sau defecte. Nu folositi bauturi carbogazoase sau sucuri care contin pulpa de fructe! Cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj!

Produs fabricat din materiale non toxice, fara BPA. Standard conform EN 14350.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.