Biberon fara BPA, PP, 125 ml, 46000, Baby Nova

W50461
  • -10%
Biberon fara BPA, PP, 125 ml, 46000, Baby Nova - BIBEROANE-SI-ACCESORII - BABY NOVA
Baby Nova
Biberon din polipropilenă de înaltă calitate, rezistență la șocuri. - Cu tetină rotundă din silicon, mărimea M (lapte). Biberonul este potrivit și pentru congelarea laptelui matern. Recomandări importante. Prepararea [...]

Biberon din polipropilenă de înaltă calitate, rezistență la șocuri.

- Cu tetină rotundă din silicon, mărimea M (lapte). Biberonul este potrivit și pentru congelarea laptelui matern.

Recomandări importante.

Prepararea hranei pentru sugar se va face numai conform recomandărilor producătorului. Încet și cu răbdare, din luna a 5-a învățați sugarul să folosească o cană în loc de biberon

Pentru siguranță și sănătatea copilului dumneavoastră:

ATENȚIE! Conținutul biberonului se consumă numai sub supravegherea unui adult! Sub nici o formă să nu se folosească biberonul pe post de suzetă.

Suptul continuu și prelungit al lichidelor din biberon poate afecta dințișorii, și pot cauza carii (dinți stricați). Acest lucru e valabil în special în cazul alimentelor și al băuturilor îndulcite, al sucurilor acidulate din fructe și legume. Nu înmuiați teina în medicamente! Toate părțile componente neutilizate nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor! Dezinfectați sticla, tetina și accesoriile înainte de prima utilizare ținându-le timp de 5 minute în apă fiartă.

După fiecare utilizare biberonul, tetina și accesoriile se clătesc temeinic sub jet de apă și se spală cu detergent de vase, iar regulat se dezinfectează prin fierbere circa 3 minute, dar nu în oală sub presiune sau în cuptorul cu microunde. Toate părțile componente se pot curăța în mașina de spălat vase, dar noi vă recomandăm să nu o utilizați, deoarece detergentul special utilizat ar putea deteriora materialele.

La apariția primelor semne de uzură schimbați imediat tetina.- risc de sufocare ! Oricum, din motive de igienă și siguranță tetinele se înlocuiesc cam după 2 luni de utilizare. Tetinele din cauciuc natural (latex), ar putea cauza reacții alergice sugarilor. În cazul eventualelor zgârieturi sau fisuri ale biberonului, acesta se poate sparge, iar conținutul fierbinte ar putea răni sugarul.

În nici un caz a nu se încălzi biberonul închis cu hrană în el în cuptorul cu microunde - pericol de explozie sau deteriorare. În plus, datorită încălzirii inegale a conținutului există riscul ca sugarul să se opărească.

Prezentare:

125ml

W50461

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: