Biberon clasic 260 ml pinguin, Avent, SCF821/13

Biberon clasic 260 ml pinguin, Avent, SCF821/13 -  - PHILIPS AVENT
P459790839
Supapa noastră anti-colici este concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului tău, pentru a reduce colicile şi disconfortul. În timp ce bebeluşul se [...]

Descriere: Biberon clasic 260 ml pinguin, Avent, SCF821/13

Supapa noastră anti-colici este concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului tău, pentru a reduce colicile şi disconfortul. În timp ce bebeluşul se hrăneşte, supapă integrată în tetină se flexează pentru a permite pătrunderea aerului în biberon şi a preveni formarea de vid, eliberând aerul către baza sticlei.

Ţine aerul în biberon, departe de burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul. Cu 60 % mai puţină agitaţie în timpul nopţii* Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitaţia. Bebeluşii hrăniţi cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai puţin agitaţi în timpul nopţii decât bebeluşii hrăniţi cu un biberon anti-colici produs de concurenţă.

* La vârsta de 2 săptămâni, bebeluşii hrăniţi cu biberonul Philips Avent au manifestat mai puţine colici şi semnificativ mai puţină agitaţie în timpul nopţii comparativ cu bebeluşii hrăniţi cu alt biberon produs de concurenţă. S-a dovedit că forma tetinei previne aplatizarea acesteia şi ingerarea de aer şi întreruperile din timpul hrănirii asociate acesteia.

Ce sunt colicile şi cum afectează bebeluşii? Colicile sunt provocate de aerul înghiţit în timpul hrănirii, ceea ce măreşte disconfortul în sistemul digestiv al bebeluşului. Printre simptome se numără plânsul şi agitaţia. Textura striată previne aplatizarea pentru a asigura hrănire neîntreruptă Textura striată previne aplatizarea pentru a asigura hrănire neîntreruptă

Forma tetinei permite prinderea sigură, iar textura striată ajută la prevenirea aplatizării tetinei, pentru a asigura hrănire neîntreruptă, confortabilă.

Uşor de curăţat şi de asamblat, cu mai puţine piese Uşor de curăţat şi de asamblat, cu mai puţine piese Biberonul nostru anti-colici are puţine piese, pentru asamblare rapidă şi simplă.

Biberonul are o formă unică, fiind astfel uşor de ţinut şi de apucat din orice direcţie. Biberon cu gât larg şi colţuri rotunjite, pentru curăţare uşoară Biberon cu gât larg şi colţuri rotunjite, pentru curăţare uşoară

Cu gâtul larg şi colţurile rotunjite, biberonul nostru poate fi curăţat rapid, uşor şi temeinic. Curăţarea uşoară ajută la asigurarea unei hrăniri mai igienice.

Gamă compatibilă de la alăptare la băutul din cană

Gamă compatibilă de la alăptare la băutul din cană

Combină şi potriveşte piese ale pompelor de sân, biberoanelor şi cănilor noastre şi creează un produs potrivit pentru tine, oricând ai nevoie! 

Acest biberon nu conţine BPA

Biberonul Philips Avent anti-colici este fabricat dintr-un material care nu conţine BPA (PP).

Toate tetinele sunt disponibile în pachete cu două bucăţi: nou-născut, debit lent, mediu, rapid şi variabil şi debit consistent.Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review