Biberon Anticolici gat larg, 240 ml, Royal Baby, Canpol

  • -10%
Biberon Anticolici gat larg, 240 ml, Royal Baby, Canpol - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - CANPOL
CANPOL
P479850250

Permite combinarea hrănirii la sân cu cea din biberon, fiind de ajutor mamei care alăptează.Recipientul are o tetină pentru copii cu vârste de peste 3 luni, fabricată din silicon de calitate ridicată și care seamănă cu forma unui mamelon.

Se incarca ofertele...

Descriere Biberon Anticolici gat larg, 240 ml, Royal Baby, Canpol

Biberonul EasyStart ROYAL BABY anti-colici a fost creat special pentru copiii foarte mici.

Permite combinarea hrănirii la sân cu cea din biberon, fiind de ajutor mamei care alăptează.

Recipientul are o tetină pentru copii cu vârste de peste 3 luni, fabricată din silicon de calitate ridicată și care seamănă cu forma unui mamelon.

Tetina este prevăzută și cu un sistem special anti-colici care reduce bulele de aer și durerea colică, abdominală, râgâiala excesivă și acumularea de gaze.

Totul pentru sănătatea burticii bebelușului dvs.! Biberonul ROYAL BABY este ușor, fabricat din material sigur, fără BPA.

Gradația clară și precisă permite prepararea rapidă a hranei, iar deschiderea largă ușurează curățarea biberonului și a tetinei.

Biberonul este compatibil cu pompele de sân Canpol babies, aspect datorită căruia laptele pompat poate fi dat imediat bebelușului. 

Prezentare:
240mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.