Biberon anticolic PP Bonjour gat larg roz, 120ml, Canpol

Biberon anticolic PP Bonjour gat larg roz, 120ml, Canpol - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MAMA-SI-COPILUL/BIBEROANE-SI-ACCESORII - CANPOL
CANPOL
P479850245

Biberonul anticolici EasyStart Bonjour Paris a fost creat special pentru copiii foarte mici.Permite combinarea hranirii la san cu cea din biberon, fiind de ajutor mamei care alapteaza.

Se incarca ofertele...

Descriere Biberon anticolic PP Bonjour gat larg roz, 120ml, Canpol

Biberonul anticolici EasyStart Bonjour Paris a fost creat special pentru copiii foarte mici.

Proprietati:

  • Permite combinarea hranirii la san cu cea din biberon, fiind de ajutor mamei care alapteaza.
  • Recipientul are o tetina pentru copii de orice varsta, fabricata din silicon de calitate superioara si care seamana cu forma unui mamelon. Tetina este prevazuta si cu un sistem special anti-colici care reduce bulele de aer si durerea colica, abdominala, ragaiala excesiva si acumularea de gaze.
  • Biberonul este usor, fabricat din material sigur, fara BPA. Gradatia clara si precisa permite prepararea rapida a hranei, iar deschiderea larga usureaza curatarea biberonului si a tetinei.
  • Biberonul este compatibil cu pompele de san Canpol babies, aspect datorita caruia laptele pompat poate fi dat imediat bebelusului.

Prezentare:
1 bucata/120mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.