Avent Philips SCF686/17 Biberon 330ml PP, +3 luni, 0%BPA

W60768
Avent Philips SCF686/17 Biberon 330ml PP, +3 luni, 0%BPA - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
Biberon cu gat larg Testat clinic: Supapă unica anti colici ajută la calmarea bebelușului în special noaptea. Gama Classic a fost îmbunătăţită pentru a oferi o experienţă [...]

Biberon cu gat larg

Testat clinic: Supapă unica anti colici ajută la calmarea bebelușului în special noaptea.

Gama Classic a fost îmbunătăţită pentru a oferi o experienţă de hrănire şi mai plăcută. Sistemul anti-colici dovedit clinic este integrat acum în tetină, astfel încât sticla este extrem de uşor de curăţat şi asamblat( fără inel adaptor).

Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor*

Față de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat în tetină, ceea ce face mai simplă asamblarea corectă a biberonului. În timp ce hrănești bebelușul, supapa unică de pe tetină se deschide pentru a permite aerului să intre în biberon în loc de a intra în stomacul bebelușului.

Compatibil cu gama Philips Avent Biberonul Philips Avent Classic+ este compatibil cu majoritatea gamei Philips Avent.

Vă recomandam să utilizați biberonul Classic+ numai cu tetine Classic+.

Puține componente pentru asamblare rapidă și simplă

Noul biberon Classic+ are doar 4 piese pentru asamblare rapidă și simplă. Gat larg și doar câteva piese pentru curățare facilă Având doar 4 piese, un gât larg și colțuri rotunjite, biberonul nostru este ușor de curățat rapid și bine.

Poți sta liniștit știind că biberonul tău este cu adevărat curat în foarte puțin timp.

Fără scurgeri pentru o hrănire plăcută

Noul biberon Classic+ este conceput pentru a preveni scurgerile din timpul hrănirii, pentru o experiență de hrănire cu adevărat plăcută.

Fără BPA Conform directivei UE (2011/8/UE), biberonul Philips Avent Classic+ este confecționat din polipropilena, materiale fără BPA

Prevăzut cu tetina din silicon cu orificiu variabil (+3 luni)

Prezentare:

330 ml.

W60768