Avent Philips SCF574/11 Biberon Classic cu maimuta, +1 luna, 260ml

Avent Philips SCF574/11 Biberon Classic cu maimuta, +1 luna, 260ml - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P459790837
Biberon PP Classic+ Maimutica, Philips Avent Descriere:  Supapa unica anti colici ajuta la calmarea bebelusului in special noaptea. Gama Classic+ a fost imbunatatita pentru a oferi o experienta de hranire [...]

Descriere: Avent Philips SCF574/11 Biberon Classic cu maimuta, +1 luna, 260ml

Biberon PP Classic+ Maimutica, Philips Avent

Descriere:

 Supapa unica anti colici ajuta la calmarea bebelusului in special noaptea.

Gama Classic+ a fost imbunatatita pentru a oferi o experienta de hranire si mai placuta. Sistemul anti-colici dovedit clinic este integrat acum in tetina, astfel incat sticla este extrem de usor de curatat si asamblat( fara inel adaptor).

Biberon din polipropilena, 260 ml prevazut cu tetina din silicon cu debit lent

Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor

Fata de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat in tetina, ceea ce face mai simpla asamblarea corecta a biberonului. In timp ce hranesti bebelusul, supapa unica de pe tetina se deschide pentru a permite aerului sa intre in biberon in loc de a intra in stomacul bebelusului.

Supapa unica a tetinei se ajusteaza dupa ritmul de hranire al bebelusului tau. Laptele va curge in ritmul ales de bebelusul tau, reducand astfel supra-hranirea, regurgitatia, eructatiile si gazele intestinale.

Gat larg si doar cateva piese pentru curatare facila

Forma ergonomica pentru manevrare usoara

Datorita formei unice, biberonul este usor de tinut si de strans in orice directie, pentru confort maxim, chiar si pentru manutele bebelusului tau

Capacitate:

260 ml

Varsta recomandata:

1 luna +



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review