Avent Philips Pompa San Manuala+Biberon Hranire, 125ml

  • -10%
Avent Philips Pompa San Manuala+Biberon Hranire, 125ml -  - PHILIPS AVENT
P548488002
Pompa de san este mica si usoara, ceea ce inseamna ca este usor de depozitat si transportat, facand astfel pomparea in deplasare simpla si discreta.

[...]

Descriere: Avent Philips Pompa San Manuala+Biberon Hranire, 125ml

Inspirata de actiunea de supt unica a bebelusului, cupa inovatoare din silicon stimuleaza mamelonul pentru ca laptele sa inceapa rapid sa curga. Pentru colectare confortabila si eficienta.
Pompa de san este mica si usoara, ceea ce inseamna ca este usor de depozitat si transportat, facand astfel pomparea in deplasare simpla si discreta.
O pompa de san manuala unica si portabila – ideala pentru mamele care trebuie sa-si colecteze discret lapte departe de casa sau inainte de alaptare.
Marime universala. Pentru ca avem forme si dimensiuni diferite, perna din silicon se muleaza si se adapteaza usor pentru a se potrivi anatomiei tale unice. Este compatibila cu 99,98 % din mameloanele de diverse marimi* (pana la 30 mm).
Pentru a hrani utilizand laptele pe care l-ai colectat, nu trebuie decat sa atasezi tetina moale la biberon. Pentru a depozita laptele pentru hranire ulterioara, inchide biberonul cu discul de etansare.
Avand doar cateva piese, noua noastra pompa este usor de asamblat si curatat.
Prezentare:
Biberon cu tetina pentru 0 luni+.
2 Tampoane de unica folosinta pentru sani.
Disc de etansare.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review