Cana cu tetina dura 18+luni 300ml SCF804/04, Avent

  • -10%
Cana cu tetina dura 18+luni 300ml SCF804/04, Avent - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P479852499

Cana cu textura anti-alunecare și forma curbată, special creată pentru mânuțele micuțe , ajutând copii mici să își întărească încerderea în propriile abilitați.Etanşă, pentru băut fără murdărire.Tetină rezistență la muşcături pt. dinţii în dezvoltare.

[...]

Descriere: Cana cu tetina dura 18+luni 300ml SCF804/04, Avent

Cu textura anti-alunecare și forma curbată, special creată pentru mânuțele micuțe , ajutând copii mici să își întărească încerderea în propriile abilitați.

Etanşă, pentru băut fără murdărire.

Tetină rezistență la muşcături pt. dinţii în dezvoltare.

Cană cu tetină de formare My Grippy.

300 ml/10 oz.

Peste 18 luni.

Supapă avansată – băut fără scurgeri - Tetină dură ultra-rezistență la muşcături pentru dinţii în creştere

Nu este nimic mai bun decât o aventură. Doar întreabă-i pe cei mici. Iar când sunt în mişcare, această cană anti-curgere te ajută să te asiguri că beau fără să se murdărească. Supapa unică face ca lichidul să curgă doar când copilul bea, astfel încât să nu îţi mai faci griji pentru micile scurgeri sau răsturnarea cănii. Nu ne crede pe cuvânt: 91% dintre mame sunt de acord că această cană este fără scurgeri*.

Tetină dură ultra-rezistență la muşcături pentru dinţii în creştere

Când este vorba despre a bea confortabil şi uşor, cei mici au nevoie de o tetină de formare care este delicată cu gingiile, dar care poate însă să reziste la acţiunea dinţilor în creştere. Cana cu tetină de formare My Grippy le oferă pe ambele, datorită tetinei sale rezistente la muşcături, dar în acelaşi timp delicată.

Prezentare:
1 bucata



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:17
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review