Avent Philips 693/17 Biberon “Natural” PP 260ml

Avent Philips 693/17 Biberon “Natural” PP 260ml -  - PHILIPS AVENT
W60804

 Noul biberon ajuta la crearea unui mod mai natural de hranire cu biberonul, atat pentru bebelus cat si pentru dumneavoastra.

[...]

Descriere: Avent Philips 693/17 Biberon “Natural” PP 260ml

 Noul biberon ajuta la crearea unui mod mai natural de hranire cu biberonul, atat pentru bebelus cat si pentru dumneavoastra. Caracteristici: incepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei mari; tetina are un design inovator cu petale de confort unice; este deosebit de moale si flexibila, sistem anticolici avansat cu doua supape inovatoare, biberonul are forma ergonomica pentru confort maxim, gatul larg al biberonului faciliteaza umplerea si curatarea, prevazut cu tetina anticolici din silicon flux lent, cu 2 orificii, recomandat bebelusilor peste 1 luna, acest biberon nu contine BPA, este realizat din PP - polipropilena. Capacitatea biberonului: 260 ml. incepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei mari; tetina are un design inovator cu petale de confort unice; este deosebit de moale si flexibila, sistem anticolici avansat cu doua supape inovatoare, biberonul are forma ergonomica pentru confort maxim, gatul larg al biberonului faciliteaza umplerea si curatarea, prevazut cu tetina anticolici din silicon flux lent, cu 2 orificii, recomandat bebelusilor peste 1 luna, acest biberon nu contine BPA, este realizat din PP - polipropilena. Capacitatea biberonului: 260 ml.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review