Avent Cana tetina moale, rezistenta la muscaturi, 9luni+, 300 ml

  • -10%
Avent Cana tetina moale, rezistenta la muscaturi, 9luni+, 300 ml -  - PHILIPS AVENT
P479852500
Cana tetina moale, rezistenta la muscaturi etanşă, pentru băut fără murdărire Tetină rezistentă la muşcături pentru dinţii în dezvoltare Cană cu tetină de formare. Peste 9 luni.
[...]

Descriere: Avent Cana tetina moale, rezistenta la muscaturi, 9luni+, 300 ml

Cana tetina moale, rezistenta la muscaturi etanşă, pentru băut fără murdărire Tetină rezistentă la muşcături pentru dinţii în dezvoltare Cană cu tetină de formare. Peste 9 luni.
Supapă avansată – băut fără scurgeri
Nu este nimic mai bun decât o aventură. Doar întreabă-i pe cei mici. Iar când sunt în mişcare, această cană anti-curgere te ajută să te asiguri că beau fără să se murdărească. Supapa unică face ca lichidul să curgă doar când copilul bea, astfel încât să nu îţi mai faci griji pentru micile scurgeri sau răsturnarea cănii. Nu ne crede pe cuvânt: 91% dintre mame sunt de acord că această cană este fără scurgeri*.
Tetină moale şi rezistentă la muşcături pentru dinţii în dezvoltare
Când este vorba despre a bea confortabil şi uşor, cei mici au nevoie de o tetină de formare care este delicată cu gingiile, dar care poate însă să reziste la acţiunea dinţilor în creştere. Cana cu tetină de formare My Grippy le oferă pe ambele, datorită tetinei sale rezistente la muşcături, dar în acelaşi timp delicată.
Formă curbată şi textură anti-alunecare
Copilul va bea cu încredere şi singur în cel mai scurt timp, datorită acestei căni uşor de apucat. Forma sa curbată şi textura anti-alunecare facilitează prinderea cănii în mânuţele copiilor.
Puţine componente - uşor de asamblat şi curăţat (poate fi spălată în maşina de spălat vase)
Cana cu tetină de formare Philips Avent My Grippy este compusă din doar câteva componente, ceea ce o face uşor de asamblat. Este dotată cu un capac igienic, care păstrează tetina curată, iar toate componentele pot fi spălate în maşina de spălat vase, pentru confortul tău.
Fără BPA (0 % BPA)
Ca toate cănile Avent anti-curgere pentru copii mici, această cană cu tetină nu conţine BPA/are 0 % BPA.
Cănile Philips Avent se adaptează etapei de dezvoltare a copilului
A învăţa să bea independent este o etapă importantă în dezvoltarea copilului. Încercăm să facem tranziţia de la alăptare sau hrănirea cu biberonul la băutul dintr-o cană anti-curgere cât mai uşoară şi mai confortabilă posibil. Am făcut echipă cu cadre medicale pentru a ne asigura că fiecare biberon şi cană pe care o dezvoltăm stimulează şi susţine dezvoltarea abilităţilor motorii şi de băut. Deci, fie că cel mic foloseşte o tetină de biberon, o tetină de formare moale sau dură, un pai sau bea fără tetină, poţi avea siguranţa că au fost create cu gândul la dezvoltarea copilului. Toate soluţiile noastre de băut sunt de cea mai bună calitate şi, desigur, nu conţin BPA/au 0 % BPA.
Prezentare:
300 ml


Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review