Avent Cana cu tetine moale, +9 luni, 260ml, SCF553/00

Avent Cana cu tetine moale, +9 luni, 260ml,  SCF553/00 - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P438798838
Sorbire usoara! Cana cu gura de scurgere moale pentru sorbire usoara. Aceasta cana cu gura de scurgere Philips AVENT este grozava atat pentru copii mici, cat si pentru parinti. Gura [...]

Descriere: Avent Cana cu tetine moale, +9 luni, 260ml, SCF553/00

Sorbire usoara! Cana cu gura de scurgere moale pentru sorbire usoara.

Aceasta cana cu gura de scurgere Philips AVENT este grozava atat pentru copii mici, cat si pentru parinti.

Gura de scurgere din silicon face sorbirea usoara, iar cateva componente asigura curatarea usoara a cestii Gura de scurgere din silicon moale pentru sorbire usoara Gura moale din silicon este delicata cu gingiile copilului si este flexibila pentru sorbirea primelor inghitituri. Toate piesele sunt lavabile in masina de spalat vase pentru mai mult confort.

Alte caracteristici:

• Gura de scurgere din silicon dintr-o singura bucata, pentru o asamblare usoara Supapa este integrata in gura de scurgere, asigurand asamblarea rapida si fara dificultati.

• Supapa integrata pentru sorbire fara varsare

• Cana cu gura de scurgere este fabricata dintr-un material fara BPA

• Forma ondulata a recipientului, pentru o prindere stabila Recipientul canii cu gura de scurgere este proiectat pentru a fi prins cu usurinta de catre mainile mici.

• Compatibil cu biberoanele din gama Philips AVENT Noua cana Philips AVENT este compatibila cu gama de biberoane Philips AVENT Natural si Classic, cu exceptia biberonului din sticla.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review