Avent Cana Cu Tetina de Formare, 260ml, +12luni, SCF753/06

P438799022
Avent Cana Cu Tetina de Formare, 260ml, +12luni, SCF753/06 - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
Sorbire fără scurgeri Trecere uşoară de la biberon la cană - Sorbire fără scurgeri - 9 oz/260 ml - Peste 12 luni Scurgerea în unghi este concepută pentru a- [...]

Avent Cana Cu Tetina de Formare, 260ml, +12luni, SCF753/06

Sorbire fără scurgeri

Trecere uşoară de la biberon la cană

- Sorbire fără scurgeri - 9 oz/260 ml - Peste 12 luni

Scurgerea în unghi este concepută pentru a-i ajuta pe copiii mici să soarbă primele înghiţituri, fără a înclina prea mult capul pe spate Mânere de trecere cu atingere delicată, pentru mâini mici

Mânerele de trecere ajută copilul să ţină cana şi să bea independent. Aceste mânere au o formă special concepută pentru ca mâinile mici să o prindă cu uşurinţă şi sunt şi cauciucate, pentru o prindere fără alunecare.

Cana este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA Această cană Philips Avent este fabricată dintr-un material care nu conţine BPA.

Compatibilă cu biberoanele şi cănile Philips Avent Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”/„Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Toate piesele sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru mai mult confort

Nouă supapă te asigură că apa se scurge numai atunci când copilul bea din cană. Transformare uşoară în cană cu debit liber Pur şi simplu scoate supapa şi cana cu gură de scurgere devine cană cu debit liber.

Capac igienic, pentru a menţine cana curată în călătorii Fie că eşti acasă sau în călătorii, capacul igienic de protecţie menţine gura de scurgere mereu curată.

Prezentare:

260 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review