Avent Biberon PP Clasic, +3 luni, 330ML SCF566/17

Avent Biberon PP Clasic, +3 luni, 330ML SCF566/17 - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
P459790327
Testat clinic: Supapa unica anti colici ajuta la calmarea bebelusului in special noaptea.Gama Classic a fost îmbunătăţită pentru a oferi o experienţă de hrănire şi mai [...]

Descriere: Avent Biberon PP Clasic, +3 luni, 330ML SCF566/17

Testat clinic: Supapa unica anti colici ajuta la calmarea bebelusului in special noaptea.Gama Classic a fost îmbunătăţită pentru a oferi o experienţă de hrănire şi mai plăcută. Sistemul anti-colici dovedit clinic este integrat acum în tetină, astfel încât sticla este extrem de uşor de curăţat şi asamblat( fara inel adaptor). Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor* Fata de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat in tetina, ceea ce face mai simpla asamblarea corecta a biberonului. In timp ce hranesti bebelusul, supapa unica de pe tetina se deschide pentru a permite aerului sa intre in biberon in loc de a intra in stomacul bebelusului. Compatibil cu gama Philips Avent Biberonul Philips Avent Classic+ este compatibil cu majoritatea gamei Philips Avent. Va recomandam sa utilizati biberonul Classic+ numai cu tetine Classic+. Putine componente pentru asamblare rapida si simpla Noul biberon Classic+ are doar 4 piese pentru asamblare rapida si simpla. Gat larg si doar cateva piese pentru curatare facila Avand doar 4 piese, un gat larg si colturi rotunjite, biberonul nostru este usor de curatat rapid si bine. Poti sta linistit stiind ca biberonul tau este cu adevarat curat in foarte putin timp. Fara scurgeri pentru o hranire placuta Noul biberon Classic+ este conceput pentru a preveni scurgerile din timpul hranirii, pentru o experienta de hranire cu adevarat placuta. Fara BPA Conform directivei UE (2011/8/UE), biberonul Philips Avent Classic+ este confectionat din polipropilena, materiale fara BPA Prevazut cu tetina din silicon cu orificiu variabil (+3 luni) Prezentare: 330 ml.

Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review