Avent biberon clasic scf 560/27 +125ml, 2bucati

P438799775
Avent biberon clasic scf 560/27 +125ml, 2bucati - BIBEROANE-SI-ACCESORII - PHILIPS AVENT
Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor* Față de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat în tetină, ceea ce face mai simplă asamblarea corectă a biberonului. Î [...]

Avent biberon clasic scf 560/27 +125ml, 2bucati

Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor*

Față de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat în tetină, ceea ce face mai simplă asamblarea corectă a biberonului.

În timp ce hrănești bebelușul, supapa unică de pe tetină se deschide pentru a permite aerului să intre în biberon în loc de a intra în stomacul bebelușului. Bebelușul controlează fluxul laptelui pentru regurgitație, eructații și gaze intestinale reduse Supapă unică a tetinei se ajustează după ritmul de hrănire al bebelușului tău.

Laptele va curge în ritmul ales de bebelușul tău, reducând astfel supra-hrănirea, regurgitația, eructațiile și gazele intestinale.

Fără scurgeri pentru o hrănire plăcută Noul biberon Classic+ este conceput pentru a preveni scurgerile din timpul hrănirii, pentru o experiență de hrănire cu adevărat plăcută.

Gat larg și doar câteva piese pentru curățare facilă Având doar 4 piese, un gât larg și colțuri rotunjite, biberonul nostru este ușor de curățat rapid și bine. Poți sta liniștit știind că biberonul tău este cu adevărat curat în foarte puțin timp.

Puține componente pentru asamblare rapidă și simplă Noul biberon Classic+ are doar 4 piese pentru asamblare rapidă și simplă. Forma ergonomică pentru manevrare ușoară

Datorită formei unice, biberonul este ușor de ținut și de strâns în orice direcție, pentru confort maxim, chiar și pentru mânuțele bebelușului tău

Compatibil cu gama Philips Avent Biberonul Philips Avent Classic+ este compatibil cu majoritatea gamei Philips Avent.

Vă recomandam să utilizați biberonul Classic+ numai cu tetine Classic+.

Capacitate:

125 ml

Prezentare:

2 bucăți



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review